English | E-mail: harald@gitaarspel.nl | Gastenboek | Boekingen | toevoegen aan favorieten | Nieuwsbrief | © Harald Koll 2006-2009

 


FAQ
Vraag Antwoord
Wat kosten de tabs? De tabs zijn gratis. Een kleine donatie wordt wel op prijs gesteld. Dan helpt mij de site in de lucht te houden en meer stukken uit te zoeken.
Hoe nauwkeurig zijn de tabs? De tabs zijn zo nauwkeurig als ik ze kan krijgen. 100% nauwkeurig lukt alleen met hulp van de originele artiest. Als ik serieuze twijfels heb staat dat bij de opmerkingen.
Kan ik verzoekjes indienen? Vragen staat vrij! Maar ik beloof niets.
Hoe kies je de stukken uit? Criterium #1 is dat er geen officiele tab van bestaat, of een goede versie al op het internet te vinden is. Criterium #2 is dat ik het een leuk stuk vind, wat ik de moeite van het tabben waar vind.
Wie heeft de stukken getabd? Alle tabs die hier genoemd worden heb ik zelf getabd. Ze representeren wat ik denk dat de originele artiest speelt. Als ik een video van de uitvoering heb zal de transcriptie uiteraard nauwkeuriger zijn, dan als ik alleen audio heb.
Hoe kan ik een bijdrage leveren? De details staan in het e-mail bericht waarmee je de tab krijgt. Je kunt ook een kleine donatie doen via Paypall
Hoe kan ik de tabs krijgen? Stuur me een e-mail waar duidelijk instaat welke tab(s) je wilt.
In welk formaat krijg ik de tab? Je krijgt een emailtje met het betreffende pdf bestand. Op verzoek kan, als aanwezig, een mp3 of midifile meegestuurd worden.
Kan ik op de hoogte blijven van nieuwe tabs? Ja, Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Kan ik opmerkingen sturen? Graag zelfs! Ik hoor graag wat je van de tabs vindt. Loop je fouten of onnauwkeurigheden tegen het lijf laat het dan ook weten. Misschien kan de tab dan verbeterd worden.
Wat is het verschil tussen arrangementen en transcripties? Transcripties zijn transcripties van arrangementen die andere artiesten hebben gemaakt en spelen. Arrangementen zijn mijn eigen arrangementen van de muziek van andere artiesten.
De tab is leesbaar, maar de noten zien er vreemd uit. Waarschijnlijk is het powertab lettertype niet geinstalleerd op je pc. Dat kun je vinden op http://www.power-tab.net/downloads.php

Terug naar de lijst met tabs.