English | E-mail: harald@gitaarspel.nl | Gastenboek | Boekingen | toevoegen aan favorieten | Nieuwsbrief | © Harald Koll 2006-2009

 


Projects

Solo

Bij solo concerten speel ik voornamelijk akoestische 6 en 12 snarige gitaar. Dit kunnen optredens zijn, maar het repertoire bevat genoeg materiaal dat ook zeer geschikt is als prettige achtergrond bij een diner, of receptie.

MariŽlla Tirotto & the Blues Federation

MariŽlla Tirotto & the Blues Federation heeft eind 2008 de debuutcd Somewhere down the road uitgebracht. Hierop zijn 10 eigen nummers en drie bewerkingen van bestaande nummers te vinden. Bij deze band speel ik elektrische gitaar.

Voor het laatste nieuws, info en samples over de cd, en de meest recent bijgewerkte agenda van de band: http://www.tirottoblues.eu/

Gitaarles / workshop

Privť gitaarlessen in Epe.

Ik geef les aan alle leeftijden in diverse stijlen. Staalsnarig of nylonsnarig, akoestisch of elektrisch. De lessen zijn zeer praktijk gericht en aangepast aan de interesse van de leerling. Notenlezen is geen vereiste, maar wel een mogelijkheid.

Een les duurt 30 minuten en is ťťn maal per week. De kosten zijn 10 euro per les. Een duoles (met twee leerlingen tegelijk) duurt 45 minuten en kost ook 10 euro per persoon.

De eerste (proef)les is gratis en vrijblijvend.

Wil je geen vaste les, maar wel af en toe je gitaarspel 'workshoppen', mail dan voor een afspraak, vermeld in het mailtje waar je aan wilt werken. We kunnen dan een afspraak maken. Zo'n sessie kan ook wat langer duren. Lengte en prijs worden per geval afgesproken. Zou je met een aantal gitaristen samen een workshop willen volgen, dan kan dit ook. Ook hiervoor kun je contact met me opnemen via email.